Selecteer een pagina

De premium eventlocatie aan het water

KAAI16 is een gebouw met een rijke geschiedenis in Hasselt. Deze oude meelfabriek aan het water met authentieke graansilo’s is recent gerenoveerd als een unieke eventlocatie. De luxueuze ontvangstbalie van KAAI16 geeft uit op De Foyer, een multifunctionele ruimte met een oppervlakte van 521 vierkante meter. Twee verschillende hoogteniveau’s – vloeiend met mekaar verbonden – geven een dynamisch ruimtelijk gevoel.

De Foyer is voorzien van sfeervolle en dimbare muur- en plafondspots. Drie enorme lichtkoepels – de gouden reuzen – ademen een luxueuze sfeer uit. Die sfeer wordt verder ondersteund door regelbare ledverlichting in de authentieke graansilo’s die boven De Foyer hangen.

KAAI16 beschikt over een kant-en-klare infrastructuur: een praktisch barmeubel met koeling, strakke vierkante zwarte staantafels met bijhorende barkruk met houten zitvlak en bruine lederen Chesterfield zitbanken om uw event aan te kleden. Een buitenterras van 80 vierkante meter is beschikbaar bij mooi weer.

Aantal bezoekers

Aantal geslaagde unieke events

Max aantal personen

Oppervlakte

BEDRIJVEN

KAAI16 is een unieke locatie voor congressen en beurzen, personeelsfeesten, nieuwjaarsrecepties,
kerstfeesten, productlanceringen, sales events, netwerkevents, seminaries, workshops, TV-opnames, …

KAAI16 plattegrond

Wilt u eerst nagaan of uw event in KAAI16 past? Uw logistieke plannen al afstemmen op de praktische indeling? Bekijk dan hier de plattegrond van de eventlocatie.

CONTACT

Zoekt u een unieke locatie voor uw event? KAAI16 biedt oplossingen op maat voor bedrijven.

Contacteer KAAI16 via onderstaand formulier of telefonisch via 0485 48 95 20 of 011 25 25 03.

KAAI16 Scheepsvaartkaai 16a - 3500 Hasselt

Kaai 16

Share This